About Kakenagy

Kakenagy er en liten bedrift i hjertet av Audnedal, nemlig Selandsdalen. Denne lille dalen ligger ca. 5km fra Byremo. Jeg spesialiserer meg på designkaker, men lager det meste innen kaker og bakverk.

Jeg liker nye utfordringer og synes bakeverdenen er fantasisk spennende. Jeg var innom tanken da jeg var liten å bli konditor, men hadde et høyere ønske om å bli politi. Så da ble det politi. Men etterhvert har øynene mine og sansene mine vandret inn i bakeverdenen. Dette blir mer og mer fasinerendes. Det er nå blitt mer enn en hobby. Dette er noe jeg kunne gjort resten av livet mitt.

Ved overtakelse av familiegård ble huset renovert og pusset opp. En del av huset ble satt av og jeg fikk mitt eget bakekjøkken, inngangsdør og tilhørende toalett. Dette gjorde slik at jeg kunne ha utslag fra hjemmeadressen. Jeg startet opp et enkeltmannsforetak i 2016.

Siden 2016 har jeg fått flere lokale kunder og ryktene har spredd seg helt til Lyngdal og Kristiansand. Jeg håper på å kunne få flere kunder og nye utfordringer. Ikke minst innfri ønsker fra kunder om den perfekte bursdagskaken, konfirmasjonskaken, bryllupskaken, etc.

Min nye leveregel er «spis mere kaker».

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s