Bringebær – ostekake med kjeksbunn

Bringebærpurè

400g bringebær

Kjeksbunn

125g Digestive kjeks

75g meierismør

Bringebær-ostekrem

3 gelatinplater

250g kremost naturell Tine

150g sukker

100g bringebærpurè

3dl kremfløte

Mirror glaze

5 plater gelatin

75g vann

150g glukose

150g sukker

100g kondensert melk

150g hvit sjokolade

0,5dl bringebærpurè

Rød konditorfarge

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s