Smørkrem

224g smør

375gmelis

1 ts vaniljeekstrakt

2ss fløte (eller etter behov)

Romtemperert smør kuttes i terninger og oppi mixenolle. Sikt melis direkte i bollen. Mix sammen smør og melis med en t-krok. Stopp ofte og skrap bollen for så å mixe videre. Når melis og smør er smeltet sammen, blitt luftig og lys i fargen kan du ha oppi resten av ingrediensene. Mix videre i et par minutter.

Denne er perfekt å farge i alle slags farger og bruke til piping og pynt rundt kake.

Ønsker du andre smaker kan du droppe vaniljeekstrakten og ha oppi det du ønsker. Smak underveis for å få konsistensen riktig og smaken god.

Smaker:

Sjokoladesmak – kun bakekakao

Eller smelta sjokolade og litt bakekakao. Og et par klyper salt

Sitronsmak – sitronsaft og litt sitron zest

Bringebærsmak – bringebærpuree( ikke koke)

Nugatti – 1/2 – 1 nugattiboks

Peanutbutter – 1 glass peanuttbutter

Mocca – 1 til 2 ts espresso kaffe pulver

Karamel – ta bort fløten. Ha i 1/2-1 cup salt karamelsaus.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s