Eplemost

Eplemost:
1 kg epler
0,5dl sukker
1dl vann

Skrell epler og kutt i biter. Kok eplene sammen med vann til de er myke, tar bare noen minutter. Kjør deretter epler og vann i en foodprosessor til ønsket konsistens. Ta eplemosen over i en kjele og kok på lav varme sammen med sukker i 7-8min. La eplemosen avkjøles.

tips: Dette var søte epler. Hvis du lager mos av litt surere epler kan du bruke opptil 1dl sukker. Smak deg gjerne fram.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s