Marsipankake

image

Sukkerbrød med krem, bringebærmousse, bringebær og marsipanlokk.

Sukkerbrød
5 egg
125g sukker
125g hvetemel
Skall til 1/2 sitron

Krem
1 liten kartong kremfløte
1-2ss sukker

Bringebærmousse
500g bringebærpurrè
125g sukker
5 gelatinplater
5,3dl kremfløte

Marsipan
1000g marsipan farget i rosa

1 kurv bringebær

Reklamer

En kommentar om “Marsipankake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s