Melkesjokoladekrem

200g melkesjokolade
4dl fløte
200g melis

Varm opp fløten rett før kokepunktet. Så heller du fløten over den oppdelte sjokoladen. La stå i noen minutter. Deretter pisk slik at alt blir godt blandet. Sikt inn melis og pisk godt. La stå i kjøleskap ca. Et døgn. Rett før bruk piskes kremen opp igjen til den konsistensen du ønsker.
Gjerne tilsett litt havsalt for smak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s