Sitron dynk til kaker

Skall av 1 sitron
1dl vann
100g sukker

Skrell av skallet til sitronen og legg i en liten kasserolle. Ha i vann og sukker. La småkoke i 5min. Skru av plata og la stå i 10min. Deretter fjerner du skallet. Pass på at du ikke får mye av det hvite på innsiden av skallet. Dette gir en mer bersk smak.

Så er det bare å dynke innimellom kakelagene. Du velger selv hvor mye.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s