Prinsessekake

imageimage

2 etasjes prinsessekake

Kake 1 er en lys kakebunn med sjokoladebiter i. Frostingen er en swiss buttercream med karamelsaus.

Kake 2 er en sjokoladebunn. Frostingen er en swiss buttercream med sjokolade.

Begge kakene er dekket med sukkerfondant. I tillegg er pynten også sukkerfondant.

På toppen har jeg laget en tiara av royal icing.

Oppskrifter på bunn finner du under kaker. Lys og mørk bunn i følge kakeskjemaet. Swiss buttercream ligger under kategori frosting. Karamelsaus ligger i kategori fyll.

lokk og pynting har jeg gjort i fondant. Vær kreativ og kos deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s