Kakebunn

Kakebunn

Romtemperert smør og sukker røres hvitt og luftig.
Ha i ett og ett egg av gangen.
Bland det tørre i egen bolle.
Vekselvis bland det tørre og kulturmelken oppi røra.

Jeg liker å smelte 30g mørk sjokolade og ha oppi i tillegg til resten. Dette gir at kaken blir litt mer saftigere.

Om du ønsker en vanlig kakebunn kan du skifte kakao ut med vanlig mel. Du kan også bytte ut kulturmelken med rømme eller melk.

Forvarm ovn til 170grader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s