Mammas snurreboller

Mammas snurreboller

1 pk. gjær
100 gram smeltet margarin
7dl melk
2 dl sukker
2ts kardemomme
Ca. 12dl mel

Eltes sammen til en løs deig. Deretter skal den heves en time.
Etterpå banker du luften ut og kjevler til en pizzadeig.

Fyll
100g smør
2dl sukker
Kanel (etter ønske)

Smør å fyll. Rulles til em pølse og kuttes opp i ønsket størrelse.
Etterhev i 10min.

225 grader i ca. 8 min.

En kommentar om “Mammas snurreboller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s